Uw professionele dameskapsalon in Vianen

De kapsters in dameskapsalon Equipe Hairstyling te Vianen zijn zeer vakkundig in het verzorgen van uw haar. Zij houden wel een uitdaging en blijven u graag verrassen. Klanten staan bij onze salon op nummer één. Ook mannen zijn van harte welkom. We nemen echt de tijd om uw afspraak de juiste invulling te geven.

Bel ons om een afspraak te maken!

Voor de beste service komt u naar onze dameskapsalon in Vianen

U kunt bij ons terecht voor verschillende behandelingen. Onze kapsters zijn bijvoorbeeld uiterst vakkundig in het aanbrengen van hairextensions. Wij gebruiken hoge kwaliteit extensions van het merk Great Lengths. Dus droomt u van langer of voller haar? Dan helpen wij u graag deze droom te verwezenlijken. Maar ook voor een frisse kleur in uw haar kunt u bij ons terecht. Wij zijn van mening dat ieder mens bijzonder is en nemen uw voorkeuren mee in ons consult. Zo loopt u gegarandeerd onze dameskapsalon in Vianen uit met een kapsel dat helemaal bij u past.

Elke vrouw is uniek

In onze kapsalon stemmen wij ons advies persoonlijk af op de vrouwen die bij ons in de stoel plaats nemen. Wij luisteren hierbij niet alleen naar uw eigen voorkeuren, maar kijken ook naar uw uiterlijk. De vorm van uw gezicht zegt veel over de haarstijl die u het beste zou staan. Een ovaal gezicht komt mooi uit bij een coupe in laagjes en een hardvormig gezicht verdient nadruk op de prachtige jukbeenderen. Bepaal uw gezichtstype en lees alvast welke kapsels wij vaak aanraden per gelaatsvorm. Tijdens uw afspraak gaan we met u in gesprek over de gewenste behandeling om zo samen tot een mooi model te komen.

Maak meteen een afspraak

Komt u voor een knipbeurt of om uw haar te laten kleuren? Onze kapsters van de dameskapsalon in Vianen voorzien u altijd van vakkundig advies. Als u op voorhand alvast informatie of advies wenst, kunt u altijd even bellen naar onze kapsalon via 0347 - 37 25 22. Eenmaal aan de lijn heeft u natuurlijk ook gelijk de mogelijkheid om een afspraak in te plannen.

Persoonlijke aandacht
Gespecialiseerd in kleuren
Op koopavonden geopend

 

 

Equipe Hairstyling

Ursulinenhof 105
4133 DD Vianen

 

Openingstijden

Ma 09:00 - 18:00
Di 09:00 - 18:00
Wo 09:00 - 18:00
Do 09:00 - 18:00
Vr 09:00 - 21:00
Za 08:00 - 16:00

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: