Uw haren laten kleuren te Vianen

Als u uw haren laat kleuren in onze salon te Vianen, weet u dat u voor kwaliteit gaat. De kapsters van Equipe Hairstyling zijn zeer bekwaam in verschillende verftechnieken en doen er alles aan om uw coupe volledig naar wens te kleuren. Voor zowel mannen als vrouwen is alles mogelijk. Niets is ons te gek, dus vertel ons vooral precies hoe u het voor u ziet.

Bel ons om een afspraak te maken!

Bij ons krijgen uw haren de mooiste kleuren van Vianen

U kunt bij onze gezellige salon in Vianen terecht met alle soorten haren voor uiteenlopende behandelingen, zo ook kleuren. We helpen u graag met het kiezen van de perfecte tint, die echt bij u past. Om u een natuurlijk look te geven, zijn wij ook gespecialiseerd in highlights en lowlights. Voor haar dat eruitziet alsof u net terug komt van een tropische vakantie, gaat u voor een coupe soleil. Kortom: er is genoeg keuze! Weet u nog niet zeker of u klaar bent voor een nieuwe kleur, of wilt u eens een totaal andere kleur uitproberen? Ook voor een tijdelijk kleurtje hebben wij mogelijkheden. Bovendien kunt u uw kleurafspraak gemakkelijk combineren met een frisse knipbeurt of een prachtig permanent, zodat u stralend onze salon verlaat.

Bel snel voor een afspraak

Bent u overtuigd om uw haren te laten kleuren bij ons in Vianen? De behandelingen in onze damessalon zijn voor mannen en vrouwen, dus iedereen is welkom. Om een afspraak te maken, belt u naar 0347 - 37 25 22. Ook als u vooraf vragen heeft of advies wenst, staan wij u graag telefonisch te woord.

✓ Persoonlijke aandacht
✓ Gespecialiseerd in kleuren
✓ Op koopavonden geopend

 

 

Equipe Hairstyling

Ursulinenhof 105
4133 DD Vianen

 

Openingstijden

Ma 09:00 - 18:00
Di 09:00 - 18:00
Wo 09:00 - 18:00
Do 09:00 - 18:00
Vr 09:00 - 21:00
Za 08:00 - 16:00

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: